Στο κατάστημα της εταιρίας Kando υπάρχουν αυτή τη στιγμή περίπου 15.000 ενεργοί κωδικοί. Εκτός από τα προϊόντα που μπορεί να βρει κάποιος στην Kando, η εταιρία παρέχει επίσης υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, βάσει της πολυετούς εμπειρίας του ανθρώπινου δυναμικού της και της δέσμευσης της στην πελατοκεντρική προσέγγιση που διέπει την λειτουργία της. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Kando είναι οι εξής:

Κοπή και Επεξεργασία Μεταλλικών Εξαρτημάτων και Σιδήρου

Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας πραγματοποιείται η κοπή και η επεξεργασία μεταλλικών εξαρτημάτων και σιδήρου. Εκεί, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει την κοπή του υλικού που επιθυμεί, διαλέγοντας ανάμεσα σε σωλήνες, λάμες, γωνίες, σίδερα, μασίφ, πολυκαρβουνικά και λαμαρίνες (ίσιες ή φάλτσο) στην διάσταση που επιθυμεί.

Κουρμπάρισμα

Η Kando αναλαμβάνει το κουρμπάρισμα μορφοσίδερων και κοιλοδοκών οποιασδήποτε διατομής. Το κουρμπάρισμα με την χρήση της μακριάς ολισθαίνουσας γλύστρας αποδίδει τέλειο αποτέλεσμα καθώς η φόρμα και η γλύστρα ακολουθούν την πορεία της σωλήνας κατά το κουρμπάρισμα.

Χρωμοσυνθέσεις

Χρησιμοποιώντας το σύστημα ανάμιξης χρωμάτων της ΒΙΒΕΧΡΩΜ, δίνεται η δυνατότητα της δημιουργίας συνθέσεων ανάμεσα σε διαφορετικά χρώματα. Επιλέγεται η απόχρωση που επιθυμεί ο πελάτης και σε λίγα λεπτά το χρώμα είναι έτοιμο. 

Δοκιμές Εργαλείων

Στο κατάστημα Kando, οποιοσδήποτε πελάτης έχει την δυνατότητα της δοκιμής του εργαλείου για το οποίο υπάρχει ενδιαφέρον, για να διαπιστωθεί η άψογη λειτουργική κατάσταση του εργαλείου.

Επισκευές Ηλεκτρικών Εργαλείων

Για προϊόντα εντός εγγύησης η αποστολή και η επισκευή είναι εντελώς δωρεάν, ενώ για τα προϊόντα εκτός εγγύησης ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με το κόστος επισκευής. Η Kando αναλαμβάνει την κατασκευή συγκεκριμένων ηλεκτρικών εργαλείων και υπό προϋποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης θα πρέπει να έχει μαζί του το παραστατικό της συναλλαγής (απόδειξη ή τιμολόγιο).

Ανακύκλωση

Στην Kando σας παρέχουμε την δυνατότητα της ανακύκλωσης λαμπτήρων, μπαταριών και ηλεκτρικών συσκευών. Παράλληλα, σας δίνουμε την δυνατότητα να συμβάλλετε στην προσπάθεια συγκέντρωσης πλαστικών πωμάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Υπηρεσία Μεταφορών

Η Kando προσφέρει την δυνατότητα της μεταφοράς των εμπορευμάτων που έχουν αγοράσει οι πελάτες της. Οι περιοχές που εξυπηρετούνται καλύπτουν το σύνολο του νομού Θεσσαλονίκης, καθώς και κάποιες περιοχές εκτός του νομού.