Προφίλ

Η εταιρία Kando ιδρύθηκε τo 1981 από τον κ. Ευθυμιάδη Χρήστο. Έχοντας την βάση της στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, θεωρείται πλέον ως μια από τις πιο αξιόπιστες και συνεπείς εταιρίες στον κλάδο της εμπορίας και επεξεργασίας σιδήρου και μεταλλικών εξαρτημάτων, διατηρώντας παράλληλα από το 1990 ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά πολυκαταστήματα στην Ελλάδα.

Η φιλοσοφία της εταιρίας διαμορφώνεται γύρω από τη φράση «Κάν’ το μόνος σου». Η διαχρονικά επιτυχημένη πορεία και καθιέρωση της εταιρίας οφείλεται στο γεγονός πως από την ίδρυση της έως και σήμερα στηρίζεται στην εφαρμογή των εκάστοτε πιο σύγχρονων τεχνολογιών, παραγωγικών διαδικασιών, μεθόδων διακίνησης και εμπορίας προϊόντων, τη συνεχώς αναβαθμισμένη τεχνογνωσία καθώς και στο υψηλής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό της.

Η εταιρία, διαγράφοντας μια πελατοκεντρική προσέγγιση από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, επικεντρώνει τις προσπάθειες της στην ικανοποίηση του αγοραστικού κοινού, βελτιώνοντας συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Παράλληλα, βασικό χαρακτηριστικό της Kando είναι η συνέπεια της απέναντι στις ομάδες ενδιαφερομένων. Η ευαισθησία της εταιρίας σε κοινωνικά θέματα δεν μπορεί να παραβλεφθεί, αφού όντας κομμάτι της κοινωνίας η Kando φροντίζει να λειτουργεί σε αρμονία με αυτή. Για αυτό το λόγο συχνά προβαίνει σε κινήσεις κοινωνικού χαρακτήρα, έχοντας έτσι μεγάλο το αίσθημα της ευθύνης της.

Βασικός Στόχος

Να καθιερώσει την παρουσία της στον κλάδο της εμπορίας μεταλλικών εξαρτημάτων και σιδήρου, επεκτείνοντας παράλληλα την δραστηριότητα του τεχνικού πολυκαταστήματος Kando, μέσω της πελατοκεντρικής της προσέγγισης που ξεκινά με την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την δημιουργία πρωτοποριακών ιδεών και λύσεων για τους πελάτες της.

Ιστορία

 1981

Έτος ίδρυσης της εταιρίας με την επωνυμία “Ευθυμιάδης Γ. Χρήστος” και έδρα την Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

1985

Η εταιρία ξεκινά την λειτουργία του τμήματος «Έρευνας και Σχεδιασμού», εισάγοντας για πρώτη φορά στην αγορά δικά της σχέδια, χρησιμοποιώντας υλικά όπως ο σίδηρος και το αλουμίνιο.

1989

Πραγματοποιείται για πρώτη φορά εισαγωγή εμπορευμάτων από το εξωτερικό

1990

Ύστερα από 9 χρόνια επιτυχημένης και ανοδικής πορείας στον κλάδο της εμπορίας και επεξεργασίας σιδήρου, λειτουργεί για πρώτη φορά το τεχνικό πολυκατάστημα με τον διακριτικό τίτλο «EVEXAL» (Ελληνική Βιομηχανία Εξαρτημάτων Αλουμινίου).

1992

Η εταιρία ξεκινά την εξαγωγική της δραστηριότητα σε χώρες όπως Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια, Ρουμανία, Ρωσία.

2009

Το έτος στο οποίο μετονομάστηκε το κατάστημα της εταιρίας από EVEXAL σε Kando, με τον τίτλο αυτό να αντιπροσωπεύει πλέον το σύνολο των δραστηριοτήτων της.

2015

Η εταιρία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της επενδύοντας σε εγκαταστάσεις, ανθρώπινο δυναμικό, εξοπλισμό, νέα προϊόντα και σε έρευνα για εύρεση νέων προμηθευτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εταιρικές Αξίες

Οι αξίες της Kando είναι ο θεμέλιος λίθος σε ότι κάνει η εταιρία. Αποτελούν οδηγό σε όλες τις λειτουργίες της και τηρούνται με μεγάλη συνέπεια από το σύνολο του προσωπικού της. Οι αξίες αυτές, έχουν επιτρέψει στην Kando να λειτουργεί και να αναπτύσσεται, προσπαθώντας συνεχώς να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της. Οι αξίες της Kando είναι:

Στοιχεία εταιρείας

ΓΕΜΗ: 36968605000 |
ΑΦΜ: 023965537 | ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 3 – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ | Ε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ